Våre tjenester

Haslestad Regnskap AS tilbyr tjenester fra A til Å innen fagområdene regnskap, skatt og lønn. Vi legger vekt på kvalitet, fleksibilitet, effektivitet og service. Målet er å hjelpe din virksomhet i jungelen av regler og lovkrav. Ved å benytte en profesjonell leverandør av regnskaps- og lønnstjenester kan bedriften ha fokus på sin kjernevirksomhet og overlate de områdene man ikke selv har topp kompetanse på til noen som har full oversikt. Riktige rådgivere gir hjelper kunden ta riktige og lønnsomme beslutninger.


Haslestad Regnskap AS tilbyr

Vi tilbyr alle tjenester innen tradisjonell regnskapsføring herunder; bokføring, fakturering, remittering/betaling av regninger, lønnskjøring, utarbeidelse av ligningspapirer, årsregnskap, selvangivelse, skatteberegning, budsjettering og rapportering. Vi tilbyr også en rekke øvrige tjenester som økonomisk rådgivning, bistand i forbindelse med stiftelse av nytt selskap og gjennomgang av bedriftens økonomirutiner.


Haslestad Regnskap tilbyr individuelt tilpassede løsninger. Vi utfører oppdrag ute hos kunden eller i våre egne lokaler. Vi bistår kunden med å legge opp rutiner som gjør det økonomiske og det administrative arbeidet så effektivt som mulig, slik at våre tjenester blir så kostnadseffektive som mulig. Vi kan også lære opp kundens eget personale, slik at deler av regnskapsarbeidet kan utføres med egen ledig arbeidskraft. Våre kunder består av alt fra små enkeltmannsforetak til butikkjeder med mange utsalgssteder.


Vi tilbyr vi en fremtidsrettet regnskapsløsning, med full elektronisk lagring av regnskapsdokumentene. Om ønskelig kan kunden ha full webtilgang til alle regnskapsdata og regnskapsdokumentasjon.


Kontakt oss i dag for å benytte deg av våre tjenester!