Rådgiving

Haslestad Regnskap AS bistår sine kunder med rådgivning innenfor skatt og regnskap etter behov. Med mer enn 60 års erfaring fra ulike bransje, samt høy kompetanse innenfor fagområdene regnskap og skatt bidrar vi til at våre kunder får de råd de trenger for å utvikle sin virksomhet.


Vårt mål er å være en naturlig samtalepartner for våre kunder og hjelpe dem å ta korrekte beslutninger for dagens drift og ikke minst for morgendagens drift. Vi ønsker å være en samtalepartner som er med på å utvikle våre kunders virksomhet på kort og lang sikt, samt hjelpe dem å nå sine mål.


Vi kan bistå i mange ulike prosesser; valg av selskapsform, selskapsetablering, endring av selskapsform, Skattefunn, søknader til Innovasjon Norge, ulike rapporter til finansieringsinstitusjoner og offentlig myndighet. Vi kan bidra med omstrukturering av bedriftens økonomiprosesser og finne praktiske løsninger som tilfredsstiller både bedriftens krav, samt offentlige krav. Vi har også kompetanse på lønnsomhetsrådgivning, utarbeidelse av forretningsplaner, regnskaps- og finansieringsanalyse og budsjettering.


Ta gjerne kontakt med oss om du har behov for rådgivning, eller spørsmål om hva vi kan tilby.